Általános szerződési és felhasználási feltételekElfelejtette jelszavát?Regisztráció
Vásárlás, fizetésGy.I.K.CikkekRólunkKapcsolat
Felhasználónév
Jelszó


Vásárlói visszajelzések

 

2019.12.09.: Köszönöm szépen mai napon megérkezett az óra nagyon szép kicsit nagy de vetetek ki szemet belőle és akkor jó lesz. (Péter, Hatvan)

2019.01.05.: Megérkezett az Óra. Segítségét és a számlát köszönöm. Boltjukat ajánlani fogom ismerőseimnek is. (László, Budapest)

2018.12.10.: Köszönöm szépen a mai nap az óra megérkezett, gyönyörű! Ezennel szeretnék kívánni Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! (Anikó, Vecsés)

2018.12.04.: Megérkezett az óra,nagyon szép tökéletes remekmű Armanitól! (Erika, Budapest)

2018.11.14.: Nagyon stílusos, szép óra! Megérte az árát! Köszönöm!  (Ferenc, Pécs)

2018.01.19.: Köszönjük az órát, nagyon szép! (Erika, Zalagerszeg)

2017.11.16.: Nagyon köszönöm, ma meg is érkezett az óra.Köszönöm a gyors szállítást! (Viktória, Budapest)

2017.02.09.: Nagyon szépen köszönöm(Krisztina, Budapest)

2016.12.29.: Az óra megérkezett! Gyönyörű! Köszönöm szépen!! És köszönöm a pontos, korrekt tájékoztatást, szállítást! (Andrea, Kaposvár)

2016.12.22.: Mai napon megėrkezett az óra!!! Hálásan köszönöm!!! Boldog Karácsonyt az egėsz csapatnak!!! (Beáta, Nyíregyháza)

2015.12.13.: Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézésüket.Üdvözlettel:***** László (László, Zalaegerszeg)

2015.02.13.: Az óra a tegnapi nap folyamán megérkezett. Köszönöm a precíz kifogástalan kiszolgálásukat. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Barátaimnak es üzlettársaimnak is ajanlani fogom Önöket. Egy elégedett vásárló: ****** Péter (Péter, Mosonmagyaróvár)

2015.02.02.: Nemrég átvettem a csomagot, épségben megérkezett. Köszönöm szépen nagyon szép. További szép napot kivánok!  (Melinda, Harkány)

2014.08.14.: Szeretném megköszönni a gördülékeny, precíz ügyintézést! Az óra a mai nap folyamán megérkezett, igazán szép ajándék lett belőle, mely sokáig örömet okoz majd. :) (Anikó, Himesháza)

2014.05.12.: Két hete rendeltem Önöktől egy női Armani Ceramica órát a feleségemnek. Látniuk kellett volna az arcát, majd el olvadt az örömtől, hogy megkapta a fehér párját. Másfél éve keresem Neki. Még egyszer hálás Köszönet Önöknek. Ilyen precízítással, odaadással és probléma megoldással régen találkoztam, pedig sokszor rendelek interneten és elég problémás vevő vagyok. Csak így tovább a jövőben és sok sikert kívánok Önöknek!  (András, Siófok)

2014.01.15.: Köszönöm! Nagyon szép az óra! (Kamilla, Szakcs)

2013.11.15.: Gyönyörű az óra, nagyon szépen köszönöm!! A jövőben is innen rendelek! (Jordán, Budapest)

2013.11.04.: I am very satisfied with the service and the beautiful watch! I got the watch within 7 days as you promised on the webstore! Merci beaucoup! ;) (Francois, Budapest)

2013.09.12.: Köszönöm az órát! :) Gyönyörű!!! (Beatrix, Sopron)

2013.04.07.: Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a gyors és kifogástalan kommunikációval! (Flóra, Budapest)

2013.03.23.: Köszönöm a pontos és megbízható szállítást! Nagyon szép az óra! (Ferenc, Pécs)

2012.11.14 .: Köszönöm szépen, megkaptam az órát...hát még szebb mint a képen. További óra rendelésén gondolkozom karácsonyra. (Éva, Mosonmagyaróvár)

2012.07.12.: Tisztelt Luxuskaróra! A terméket megkaptam és nagyon elégedett vagyok pontosságukkal, megbízhatóságukkal. Bevallom idegenkedtem az interneten való megrendelésektől, de kellemesen csalódtam. (Tamás, Miskolc)

2012.06.14.: Kedves Luxuskaróra! Köszönöm a gyors, pontos és igényes kiszolgálást, nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is! Remélem a jövőben is lesz alkalmam Önöktől rendelni! (Dia, Budapest)

2012.05.12.: Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással! Gyorsak, pontosak és nem legutolsó sorban nagyon kedvezőek az áraik! (Lili, Makó)

2011.11.30.: Juhéj, megérkezett, megcsodáltam, átvettem! Köszönöm a türelmet :-) Nagyon tetszik! Webáruházukat hirdetem barátaim körében! :-) Hamarosan a sajátomat is lecserélem.:-) (Lilla, Budapest)

2011.11.04.: Az órát átvettem és ezúton szeretném megköszönni a korrekt és profi bánásmódot amit a rendelésem kapcsán tanusítottak velem szemben! Reklámozni fogom ismerősi körömben Önöket. (Miklós, Székesfehérvár)

2011.04.29.: A megrendelt óra 04.27.-én rendben megérkezett. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést! Ajánlani fogom önöket ismerőseimnek! (H. Jánosné, Baja)

 

 

Vásárlás, fizetés menete

1. lépés: Ahhoz, hogy a webshopunkon vásárolni tudjon regisztráció szükséges. A regisztrációhoz klikkeljen a kezdőlapon a jobb felső sarokban lévő, piros színű "Regisztráció" feliratra.

2. lépés: Miután ráklikkelt a "Regisztráció" feliratra a böngészője átirányítja a regisztrációs űrlapra. Itt értelemszerűen töltse ki a személyes adatokat. Felhasználónévnek olyan nevet adjon meg, amellyel a jövőben be kíván lépni a webshopra. Valós e-mail címet adjon meg, mert majd ide küldjük ki az Ön által megadott felhasználónevet és jelszót, amit bármikor visszakereshet, ha elfelejtette őket. Azt a nevet adja meg, ami azon a postázási címen szerepel, ahova majd a vásárolni kívánt terméket szeretné küldetni. 

3. lépés: Ugyanezen az oldalon, a cím mezőkhöz azt a pontos postázási címet adja meg, ahová a vásárolt terméket szeretné kapni. Olyan jelszót adjon meg, amivel a jövőben be kíván lépni a webshopunkba. Alul ikszelje be, ha a jövőben szeretne  katalógust kapni az akcióinkról, újdonságainkról. Végül klikkeljen a regisztráció gombra.

4. lépés:  A regisztráció gomb lenyomása után, Ön automatikusan be is jelentkezett a webshopunkra. A jövőben úgy tud belépni a webshopra, hogy a regisztrált felhasználónevét beírja az 1. képen piros karikával jelölt mezőbe, a jelszavát pedig a kék karikával jelölt mezőbe.

1. kép: Bejelentkezéshez a regisztráció során megadott felhasználónevét írja be a piros karikával jelölt mezőbe a regisztráció során megadott jelszavát pedig a kék karikával jelölt mezőbe.

Azt hansúlyozzuk, hogyha most regisztrált és lenyomta a regisztráció gombot, akkor Önnek most NEM kell bejelentkeznie, ez automatikusan megtörtént.

5. lépés: Miután bejelentkezett a webshopunkra már csak az a dolga, hogy kiválasztja az Önnek szimpatikus terméket/termékeket, majd a mellette/mellettük lévő   ikonra klikkel.  Ezt megteheti a főoldalról a legnépszerűbb termékeknél  vagy pedig bármelyik alkategóriába belépve (Armani Férfi Classic, Armnani Férfi Sport stb.). Szintén tud vásárolni, ha a  ikonra klikkel. Ekkor belépünk az adott óra adatlapjára, megjelennek a termékinformációk és fölül a "Kosárba teszek db-ot " felület. Itt is értelemszerűen kiválaszthatja  a vásárolni kívánt darabszámot, majd a mehet gombra kattinthat.

6. lépés: Miután a kívánt mennyiségű terméket összeválogatta klikkeljen a jobb felső sarokban lévő barna színű "vásárlás befejezése" gombra. Felette élénk piros színnel folyamatosan látszik, hogy épp hány db termék van a kosarában, illetve a piros szövegre kattintva meg is tekintheti őket.

7. lépés: A böngészője átnavigálja a megrendelt termékek űrlapjára. Itt még tudja módosítani, törölni a megrendelését. Lejjebb válassza ki a kívánt fizetési módozatot:

- Ha az előre banki átutalást választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk bankszámlájára a termékek ellenértékét. A bankszámlaszámot és a szükséges információkat a vásárlást visszaigazoló e-mailben kapja meg. A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot.

- Ha a bankkártyás fizetést választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk számára a termékek ellenértékét. Miután a "Megrendelés" gombra klikkelt, majd a következő oldalon "Fizetés bankkártyával a PayPal-on keresztül" gombra Önt átirányítjuk a PayPal oldalára, ahol bankkártyával tud fizetni. Itt válassza a "Don't have a PayPal account?" ("Nincs PayPal számlája?") fület (2. kép).

2. kép: Klikkeljen a "Don't have a PayPal account?" ("Nincs PayPal számlája?") fülre ha bankkártyával szeretne fizetni.

Majd miután lenyílt a fül automatiksan ki lesznek töltve az adatok a webshopos regisztráció során megadott adataival. Viszont hangsúlyozzuk, hogy itt a bankártyatulajdonos adatai szükségesek. Amennyiben a bankkártyatulajdonos adatai (billing information) megegyeznek a szállítási cím adataival csak annyi dolga van, hogy beírja a bankkártyaszámát (Card number), az Ön bankkártyájának lejárati dátumát hónap/év formátumban (Expiration date), a 3 jegyű biztonsági kódját, ami a kártyája hátoldalán található az aláírás mező után (CSC), majd végül alul a sárga "review and continue" gombra klikkel (3. kép). Ezt követően már csak le kell okézni a következő oldalakat és a bankkártyás fizetése teljeseül, amiről értesítő SMS-t is fog kapni, ha banki szolgáltatójánál ezt beállította.

3. kép: Amennyiben a bankkártyatulajdonos adatai (billing information) megegyeznek a szállítási cím adataival csak annyi dolga van, hogy beírja a bankkártyaszámát (Card number), az Ön bankkártyájának lejárati dátumát hónap/év formátumban (Expiration date), a 3 jegyű biztonsági kódját, ami a kártyája hátoldalán található az aláírás mező után (CSC), majd végül alul a sárga "review and continue" gombra klikkel.

Viszont abban az esetben, ha a bankártyatulajdonos adatai (billing information)különböznek a korábban megadott szállítási címtől, akkor klikkeljen a "change" gombra, hogy a helyes adatokat megadja. Egy kis segítség, a kitöltéshez, hogy mi mit jelent:

Country: Hungary
Card number: az Ön bankkártyájának a száma
Expiration date: az Ön bankkártyájának lejárati dátuma. Hónap/Év. Ez megtalálható a kártyáján.
CSC: 3 jegyű biztonsági kód, a kártyája hátoldalán található az aláírás mező után.
First name: Keresztnév
Last name: Vezetéknév
Address line 1: A bankártya tulajdonos címe. Csak az utcanév, házszám, emelet, ajtó.
Address line 2: Opcionális, ha nem fért ki a cím az Address line 1-nél.
City: A város, ahol a bankártya tulajdonos lakik.
State/Province/Region: Nem kötelező, de beírhatja a megyét.
Postal code: A bankártyatulajdonos irányítószáma.
Telephone: nem kötelező a valósat megadni, elég ha 0036-tal kezdődik
E-mail: nem kötelező valósat megadni, elég ha egy e-mail címet megad.

Miután kitöltötte a mezőket (4. kép) klikkeljen a Review and Continue gombra. Ezt követően már csak le kell okézni a következő oldalakat és a bankkártyás fizetése teljeseül, amiről értesítő SMS-t is fog kapni, ha banki szolgáltatójánál ezt beállította.

Ha mégse világos a bankkártyás fizetés kérem írjon e-mail-t az info@luxuskarora.hu címre, ahol megadja nevét és telefonszámát illetve beelírja a levélbe vagy a tárgyba, hogy "bankkártyás fizetés technikai probléma" és a munkatársunk visszahívja Önt, hogy segítsen!
 

4. kép: Értelemszerűen töltse ki a mezőket, majd klikkeljen a "Review and Continue" gombra. Ezt követően már csak le kell okézni a következő oldalakat és a bankkártyás fizetése teljeseül, amiről értesítő SMS-t is fog kapni, ha banki szolgáltatójánál ezt beállította.

A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értesítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot.

- Ha a PayPal-os fizetést választja, akkor előre át kell utalnia webshopunk számára a termékek ellenértékét. Miután a "Megrendelés" gombra klikkelt, majd a következő oldalon "Fizetés PayPal-on keresztül" gombra Önt átirányítjuk a PayPal oldalára, ahol e-mail címével és jelszavával a megszokott módon tud fizetni. Ha a PayPal-os fizetést választja feltételezzük, hogy már tisztában van a PayPal-os feizetés módjával! A csomag feladása az összeg beérkezése után történik meg. A csomagot a postás kézbesíti. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot.

- Ha az utánvétes csomagküldést választja, akkor a termékek összértékét plusz a szállítási költséget (csomagküldési díj) a postásnak kell kifizetni, amikor az kiszállítja a terméket. Amennyiben nincs otthon a küldemény kézbesítésekor, a postás otthagy egy értetsítőt, amivel az ott megjelölt postán (általában az Önhöz legközelebbin) tudja átvenni a csomagot. Az utóbbi esetben természetesen a postán kell kifizetnie a küldemény ellenértékét.

A termékek csomagküldés esetén minden esetben diszkrét csomagolásban és felirattal vannak.

Végül klikkeljen a megrendelés gombra. Ekkor egy visszaigazoló e-mailt fog kapni a vásárlásról a megadott postaifókjákba. A levélben a korábban említett részletek szerepelnek. (A  bankkártyás és PayPal-os fizetéseknél még további lépések vannak, amik fentebb vannak részletezve. Bankkártyás és PayPalos vásárlás esetén csak a fizetés után kap vissaigazoló e-mail-t a PayPal-tól.)

Amennyiben már regisztrált felhasználó Önre, csak a 5.-7. lépések vonatkoznak.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy minden 200.000 Ft-nál drágább óra utánvétes vásárlása esetén 10%-os előleg fizetése szükséges melyet banki átutalással, bankkártyával és PayPal-lal egyenlíthet ki. További információért és segítségért írjon e-mail-t az info@luxuskarora.hu címre a neve és telefonszáma megadásával és írja bele a levélbe vagy a tárgyba, hogy "200.000 Ft feletti óravásárlás" és a munkatársunk visszahívja Önt, hogy segítsen!

 

 

TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓK:

 

Az árak:

Az áruk mellett feltüntetett ár bruttó ár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget.

 

 

Szállítási költség:

- Utánvétes csomagküldés esetén a Magyar Posta díjszabása szerint változik, jelenleg 4200 Ft.

- Bankszámlára történő utalás esetén 0 Ft.

- Bankkártyás fizetés esetén 0 Ft.

- PayPal-os fizetés esetén 0 Ft.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

Csomagolás:

A megrendelt termékek diszkrét csomagolásban kerülnek feladásra. A csomagok külsején és a fuvarlevélen semmilyen tartalomra utaló szöveg, felirat nincsen.

 

 

Szállítási idő:

A megrendelt áruk szállítási ideje a fizetési módtól függ:

- Utánvétes csomagküldés esetén a szállítási idő a megrendeléstől számítva 5-6 munkanap.

- Banki átutalás esetén először megvárjuk amíg beérkezik az átutalt összeg (kb. 2 munkanap) és utána adjuk fel a terméket, ami plusz 5-6 munkanap. Tehát abban az esetben ha a vásárló a megrendelés napján átutalja az összeget, 7-8 munkanap a szállítási idő.

- Bankkártyás fizetés esetén a szállítási idő a megrendeléstől számítva 5-6 munkanap.

- PayPal-os fizetés esetén a szállítási idő a megrendeléstől számítva 5-6 munkanap.

- Kivételt képeznek a piros csilaggal (*) jelölt termékek, melyek nincsenek raktáron. Ezek esetén a várható szállítási idő is oda van írva.

 

 

Visszaküldés:

A megrendelt árucikkek kézhezvételétől számított nyolc napon belül a vásárlónak joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben webshopunk visszautalja a kifizetett termék árát az árucikk sértetlen , bontatlan állapotban való visszaküldését követően. A visszautalás a szállítási költségre nem vonatkozik, továbbá az árucikk visszaküldésének költsége is a vásárlót terheli.
 

Minden órához: Garancialevél (2 év garancia), Használati útmutató, Eredeti díszdoboz

Ingyenes csomagküldés Magyarország egész területén banki átutalás eseténUnicredit logo