Általános szerződési és felhasználási feltételekElfelejtette jelszavát?Regisztráció
Vásárlás, fizetésGy.I.K.CikkekRólunkKapcsolat
Felhasználónév
Jelszó


Vásárlói visszajelzések

 

2019.12.09.: Köszönöm szépen mai napon megérkezett az óra nagyon szép kicsit nagy de vetetek ki szemet belőle és akkor jó lesz. (Péter, Hatvan)

2019.01.05.: Megérkezett az Óra. Segítségét és a számlát köszönöm. Boltjukat ajánlani fogom ismerőseimnek is. (László, Budapest)

2018.12.10.: Köszönöm szépen a mai nap az óra megérkezett, gyönyörű! Ezennel szeretnék kívánni Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! (Anikó, Vecsés)

2018.12.04.: Megérkezett az óra,nagyon szép tökéletes remekmű Armanitól! (Erika, Budapest)

2018.11.14.: Nagyon stílusos, szép óra! Megérte az árát! Köszönöm!  (Ferenc, Pécs)

2018.01.19.: Köszönjük az órát, nagyon szép! (Erika, Zalagerszeg)

2017.11.16.: Nagyon köszönöm, ma meg is érkezett az óra.Köszönöm a gyors szállítást! (Viktória, Budapest)

2017.02.09.: Nagyon szépen köszönöm(Krisztina, Budapest)

2016.12.29.: Az óra megérkezett! Gyönyörű! Köszönöm szépen!! És köszönöm a pontos, korrekt tájékoztatást, szállítást! (Andrea, Kaposvár)

2016.12.22.: Mai napon megėrkezett az óra!!! Hálásan köszönöm!!! Boldog Karácsonyt az egėsz csapatnak!!! (Beáta, Nyíregyháza)

2015.12.13.: Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézésüket.Üdvözlettel:***** László (László, Zalaegerszeg)

2015.02.13.: Az óra a tegnapi nap folyamán megérkezett. Köszönöm a precíz kifogástalan kiszolgálásukat. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Barátaimnak es üzlettársaimnak is ajanlani fogom Önöket. Egy elégedett vásárló: ****** Péter (Péter, Mosonmagyaróvár)

2015.02.02.: Nemrég átvettem a csomagot, épségben megérkezett. Köszönöm szépen nagyon szép. További szép napot kivánok!  (Melinda, Harkány)

2014.08.14.: Szeretném megköszönni a gördülékeny, precíz ügyintézést! Az óra a mai nap folyamán megérkezett, igazán szép ajándék lett belőle, mely sokáig örömet okoz majd. :) (Anikó, Himesháza)

2014.05.12.: Két hete rendeltem Önöktől egy női Armani Ceramica órát a feleségemnek. Látniuk kellett volna az arcát, majd el olvadt az örömtől, hogy megkapta a fehér párját. Másfél éve keresem Neki. Még egyszer hálás Köszönet Önöknek. Ilyen precízítással, odaadással és probléma megoldással régen találkoztam, pedig sokszor rendelek interneten és elég problémás vevő vagyok. Csak így tovább a jövőben és sok sikert kívánok Önöknek!  (András, Siófok)

2014.01.15.: Köszönöm! Nagyon szép az óra! (Kamilla, Szakcs)

2013.11.15.: Gyönyörű az óra, nagyon szépen köszönöm!! A jövőben is innen rendelek! (Jordán, Budapest)

2013.11.04.: I am very satisfied with the service and the beautiful watch! I got the watch within 7 days as you promised on the webstore! Merci beaucoup! ;) (Francois, Budapest)

2013.09.12.: Köszönöm az órát! :) Gyönyörű!!! (Beatrix, Sopron)

2013.04.07.: Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a gyors és kifogástalan kommunikációval! (Flóra, Budapest)

2013.03.23.: Köszönöm a pontos és megbízható szállítást! Nagyon szép az óra! (Ferenc, Pécs)

2012.11.14 .: Köszönöm szépen, megkaptam az órát...hát még szebb mint a képen. További óra rendelésén gondolkozom karácsonyra. (Éva, Mosonmagyaróvár)

2012.07.12.: Tisztelt Luxuskaróra! A terméket megkaptam és nagyon elégedett vagyok pontosságukkal, megbízhatóságukkal. Bevallom idegenkedtem az interneten való megrendelésektől, de kellemesen csalódtam. (Tamás, Miskolc)

2012.06.14.: Kedves Luxuskaróra! Köszönöm a gyors, pontos és igényes kiszolgálást, nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is! Remélem a jövőben is lesz alkalmam Önöktől rendelni! (Dia, Budapest)

2012.05.12.: Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással! Gyorsak, pontosak és nem legutolsó sorban nagyon kedvezőek az áraik! (Lili, Makó)

2011.11.30.: Juhéj, megérkezett, megcsodáltam, átvettem! Köszönöm a türelmet :-) Nagyon tetszik! Webáruházukat hirdetem barátaim körében! :-) Hamarosan a sajátomat is lecserélem.:-) (Lilla, Budapest)

2011.11.04.: Az órát átvettem és ezúton szeretném megköszönni a korrekt és profi bánásmódot amit a rendelésem kapcsán tanusítottak velem szemben! Reklámozni fogom ismerősi körömben Önöket. (Miklós, Székesfehérvár)

2011.04.29.: A megrendelt óra 04.27.-én rendben megérkezett. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést! Ajánlani fogom önöket ismerőseimnek! (H. Jánosné, Baja)

 

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a  Luxuskarora.hu Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket (továbbiakban ÁSZF) és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező  érvényűnek tekinti magára nézve.

Cégünk küldetése, hogy vásárlóinknak olyan exkluzív luxuskarórákat mutasson be, amelyek Magyarországon rajtunk kívül még egyáltalán nem kaphatóak vagy pedig jóval drágább áron. Ezáltal hozzájárulunk Magyarország divatkultúrájához. Célunk, hogy az itthon  élő, igényes, divatot kedvelő réteg is elérhető áron jusson hozzá a legfrissebb, legaktuálisabb nyugat-európai óratrendekhez.

A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg, nincs lehetőség személyes átvételre.

 
1. A kínált termékek

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak: Armani órák, Dolce & Gabbana órák, DKNY órák, Diesel órák és Puma órák. Ezeken belül számos alkategória van, amiket a baloldali menüsorra klikkelve tekinthet meg. A márkabővítés jogát fentartjuk!
 

2. A termékek árai

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben  előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a csomagküldés díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!


3. Rendelési információk, a megrendelések feldolgozása, a rendelés menete

A megrendelések feldolgozása NON-STOP, a hét összes napjának 24 órájában történik. Ez automata rendszerünknek köszönhető. Ön bármikor is rendel, azonnal egy visszaigazoló e-mailt kap, ami  jelzi, hogy feldolgozásra került a rendelése és mihamarabb megtörténik a csomagküldés, szállítás.

A rendelési információkról és a rendelés menetéről, kérjük olvassa el a Vásárlás, fizetés menete menüpontot. A Vásárlás, fizetés menete menüpont ugyanúgy az ÁSZF részét képezi, ezért a vásárló, aktiv felhasználó minden pontjával egyetért, tudomásul veszi és kötelező  érvényűnek tekinti magára nézve.

Továbbá fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben, továbbá az árak változtatásására az EUR/HUF erős ingadozásakor. Amennyiben a vásárló a banki átutalást választotta és már átutalta az összeget, de a Luxuskarora.hu nem tudja teljesíteni a rendelést és visszautasítja azt, a Luxuskarora.hu vállalja az átutalt összeg mihamarabbi visszautalását a vásárlóhoz.

Az órák adatlapjain jelzett szállítási idők minden esetben tájákoztató jellegűek és MUNKANAPRA vonatkoznak!
 

4. Nem átvett, visszaérkezett csomagok

Amennyiben a vásárló nem vette át a csomagot, amit megrendelt, a jövőben  csak előre banki átutalással (lásd Vásárlás, fizetés menete menüpont) vásárolhat a Luxuskarora.hu-ról, és át kell utalnia az előző rendelésének a csomagküldési díját is.

Amennyiben a csomag azért érkezett vissza hozzánk, mert a vásárló pontatlan vagy rossz címet adott meg, és a POSTA ezért nem tudta teljesíteni a kézbesítést, akkor utólag köteles átutalni a számlánkra az első sikertelen kézbesítés díját is.


5. Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében, a kézhezvételtől számítva, a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a Kapcsolat menüpontnál található űrlap küldésével, vagy pedig az info@luxuskarora.hu e-mail címre küldött üzenettel. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik. Sem az eredeti szállítási költséget, sem pedig a Vásárló által visszajuttatott termék szállítási díját nem áll módunkban visszatéríteni. Az elállás joga csak a termékre magára vonatkozik! A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Az  elállási jog csak akkor illeti meg a Vásárlót, ha az árucikk sértetlen , bontatlan állapotban való visszaküldése történt meg. Ezt a jogszábályok világosan leírják. Amennyiben az árucikk nem sértetlen vagy bontatlan, a Vásárlót nem illeti meg az elállás joga, nem áll módunkban a termék ellenértékének visszautalása.

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Luxuskarora.hu, a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges.


6. Adatkezelés

A Luxuskarora.hu webshop használata során, a rendelkezésére  bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, a hatályos Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően, és nem adja ki további harmadik fél számára, kivéve a Magyar Posta számára (aki szintén az Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kezeli az adatokat), hogy teljesítse a csomagküldést (előre banki átutalás és utánvét esetén).

Jelszavát titkosan kezeljük és tároljuk, cégünk munkatársai sem láthatják.

A regisztráció és megrendelés folyamán rögzített adatokat a Luxuskarora.hu mindaddig  rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését.

A regisztráció folyamán biztosított önkéntes katalógus (hírlevél) feliratkozás. A leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a Kapcsolat menüpontban, űrlapon vagy pedig az info@luxuskarora.hu címre küldött e-mail-lel, ami tartalmazza a leiratkozó nevét, e-mail címét és a "Leiratkozom a hírlevélről."szöveget.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló  17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.  


A Luxuskarora.hu oldalon történő regisztrációval elfogadja a Luxuskarora.hu Általános Szerződési és Felhasználási  feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

 

 

Minden órához: Garancialevél (2 év garancia), Használati útmutató, Eredeti díszdoboz

Ingyenes csomagküldés Magyarország egész területén banki átutalás eseténUnicredit logo