Általános szerződési és felhasználási feltételekElfelejtette jelszavát?Regisztráció
Vásárlás, fizetésGy.I.K.CikkekRólunkKapcsolat
Felhasználónév
Jelszó


Vásárlói visszajelzések

 

2019.12.09.: Köszönöm szépen mai napon megérkezett az óra nagyon szép kicsit nagy de vetetek ki szemet belőle és akkor jó lesz. (Péter, Hatvan)

2019.01.05.: Megérkezett az Óra. Segítségét és a számlát köszönöm. Boltjukat ajánlani fogom ismerőseimnek is. (László, Budapest)

2018.12.10.: Köszönöm szépen a mai nap az óra megérkezett, gyönyörű! Ezennel szeretnék kívánni Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet! (Anikó, Vecsés)

2018.12.04.: Megérkezett az óra,nagyon szép tökéletes remekmű Armanitól! (Erika, Budapest)

2018.11.14.: Nagyon stílusos, szép óra! Megérte az árát! Köszönöm!  (Ferenc, Pécs)

2018.01.19.: Köszönjük az órát, nagyon szép! (Erika, Zalagerszeg)

2017.11.16.: Nagyon köszönöm, ma meg is érkezett az óra.Köszönöm a gyors szállítást! (Viktória, Budapest)

2017.02.09.: Nagyon szépen köszönöm(Krisztina, Budapest)

2016.12.29.: Az óra megérkezett! Gyönyörű! Köszönöm szépen!! És köszönöm a pontos, korrekt tájékoztatást, szállítást! (Andrea, Kaposvár)

2016.12.22.: Mai napon megėrkezett az óra!!! Hálásan köszönöm!!! Boldog Karácsonyt az egėsz csapatnak!!! (Beáta, Nyíregyháza)

2015.12.13.: Köszönöm a gyors és korrekt ügyintézésüket.Üdvözlettel:***** László (László, Zalaegerszeg)

2015.02.13.: Az óra a tegnapi nap folyamán megérkezett. Köszönöm a precíz kifogástalan kiszolgálásukat. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Barátaimnak es üzlettársaimnak is ajanlani fogom Önöket. Egy elégedett vásárló: ****** Péter (Péter, Mosonmagyaróvár)

2015.02.02.: Nemrég átvettem a csomagot, épségben megérkezett. Köszönöm szépen nagyon szép. További szép napot kivánok!  (Melinda, Harkány)

2014.08.14.: Szeretném megköszönni a gördülékeny, precíz ügyintézést! Az óra a mai nap folyamán megérkezett, igazán szép ajándék lett belőle, mely sokáig örömet okoz majd. :) (Anikó, Himesháza)

2014.05.12.: Két hete rendeltem Önöktől egy női Armani Ceramica órát a feleségemnek. Látniuk kellett volna az arcát, majd el olvadt az örömtől, hogy megkapta a fehér párját. Másfél éve keresem Neki. Még egyszer hálás Köszönet Önöknek. Ilyen precízítással, odaadással és probléma megoldással régen találkoztam, pedig sokszor rendelek interneten és elég problémás vevő vagyok. Csak így tovább a jövőben és sok sikert kívánok Önöknek!  (András, Siófok)

2014.01.15.: Köszönöm! Nagyon szép az óra! (Kamilla, Szakcs)

2013.11.15.: Gyönyörű az óra, nagyon szépen köszönöm!! A jövőben is innen rendelek! (Jordán, Budapest)

2013.11.04.: I am very satisfied with the service and the beautiful watch! I got the watch within 7 days as you promised on the webstore! Merci beaucoup! ;) (Francois, Budapest)

2013.09.12.: Köszönöm az órát! :) Gyönyörű!!! (Beatrix, Sopron)

2013.04.07.: Nagyon elégedett vagyok a termékkel és a gyors és kifogástalan kommunikációval! (Flóra, Budapest)

2013.03.23.: Köszönöm a pontos és megbízható szállítást! Nagyon szép az óra! (Ferenc, Pécs)

2012.11.14 .: Köszönöm szépen, megkaptam az órát...hát még szebb mint a képen. További óra rendelésén gondolkozom karácsonyra. (Éva, Mosonmagyaróvár)

2012.07.12.: Tisztelt Luxuskaróra! A terméket megkaptam és nagyon elégedett vagyok pontosságukkal, megbízhatóságukkal. Bevallom idegenkedtem az interneten való megrendelésektől, de kellemesen csalódtam. (Tamás, Miskolc)

2012.06.14.: Kedves Luxuskaróra! Köszönöm a gyors, pontos és igényes kiszolgálást, nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és a termékkel is! Remélem a jövőben is lesz alkalmam Önöktől rendelni! (Dia, Budapest)

2012.05.12.: Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással! Gyorsak, pontosak és nem legutolsó sorban nagyon kedvezőek az áraik! (Lili, Makó)

2011.11.30.: Juhéj, megérkezett, megcsodáltam, átvettem! Köszönöm a türelmet :-) Nagyon tetszik! Webáruházukat hirdetem barátaim körében! :-) Hamarosan a sajátomat is lecserélem.:-) (Lilla, Budapest)

2011.11.04.: Az órát átvettem és ezúton szeretném megköszönni a korrekt és profi bánásmódot amit a rendelésem kapcsán tanusítottak velem szemben! Reklámozni fogom ismerősi körömben Önöket. (Miklós, Székesfehérvár)

2011.04.29.: A megrendelt óra 04.27.-én rendben megérkezett. Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést! Ajánlani fogom önöket ismerőseimnek! (H. Jánosné, Baja)

 

 

Mennyit ér a csuklód

Az óra olyan fontos eleme lett megjelenésünknek, hogy megérdemli a részletesebb törődést. Ráadásul mivel egy valódi – tehát nem kínai, nem másolat – márkás óráért igen mélyre kell benyúlni a pénztárcánkba, igyekszünk maximális segítséget nyújtani a vásárláshoz. Nehogy aztán melléfogj!   

Az óra olyan fontos eleme lett megjelenésünknek, hogy megérdemli a részletesebb törődést. Ráadásul mivel egy valódi – tehát nem kínai, nem másolat – márkás óráért igen mélyre kell benyúlni a pénztárcánkba, igyekszünk maximális segítséget nyújtani a vásárláshoz. Nehogy aztán melléfogj!   

Kezdetben az óra díszítőelem volt, amelyet a férfiak büszkén vettek elő mellényzsebükből, és elégedetten szemlélgették kinézetét és mechanikáját. Aztán megjelentek a kvarcórák, s ezzel együtt a használhatóságé lett a főszerep.

Manapság azonban az órák ismét visszaszerezték jól megérdemelt helyüket az egyén megjelenésében. Nem használati tárgyak csupán, hanem esztétikus részletek, amelyek sokat elárulnak viselőjükről. Státuszszimbólum, amely minden tárgyalásnál jelen van és rangot ad. Akadnak persze olyanok is, akik inkább vajas kenyeret esznek, de összekuporgatják a luxusórára valót, mert hát a sznobság mindenek felett. De nem csak a látszat miatt érdemes luxusórát venni, hiszen egy jó márka elegáns terméke hosszú távú befektetést jelent.


Mitől lesz egy óra luxuscikk?

Csak azoknak a márkáknak a termékeit nevezhetjük luxuscikknek, amelyek megfelelnek a szigorú feltételeknek. Először is elvárható, hogy megbízható és pontos szerkezete legyen, amely minden körülmények között tökéletesen működik. Első osztályú, minőségi alapanyagokból kell készülnie, hogy hosszú ideig ne menjen tönkre. Kinézete legyen elegáns és megnyerő, akár visszafogott vagy avantgárd, de minden esetben feleljen meg az elegancia követelményeinek.
Az órakészítés nem szériamunka, hanem művészet, vagyis a mai mesterek ugyanazzal a szakértelemmel és odafigyeléssel állnak hozzá, mint századokkal ezelőtt.


Mennyibe kerül egy luxusóra?

Az óra ára több tényezőtől is függ. Például: az alapanyagok minősége és mennyisége, az óramű szerkezete, és a hozzá tartozó extrák, mint a naptár, a kronométer. Fontos az óra története vagy kora; ha antik darabról van szó, az, hogy hány darabot gyártottak vagy gyártanak belőle, és persze a márkanév is nagy befolyással van az árra.

(forrás: www.divat.hu)

További cikkek

Minden órához: Garancialevél (2 év garancia), Használati útmutató, Eredeti díszdoboz

Ingyenes csomagküldés Magyarország egész területén banki átutalás eseténUnicredit logo